Ami Koidl er fra Østerrike og har vært i agilitymiljøet siden 2008. I 2010 kjøpte hun sin første egen hund, Sheltie Liv. Sammen har de reist i hele Europa for å delta på mesterskap som en del av det Østerriske og Norske Agility Landslaget, blant annet AWC, EO, Nordics.

Train smart, not hard – dette har alltid vært mitt motto i flere år i agility, spesielt når jeg var medisinstudent med begrenset tid, mobilitet, penger og antall hunder. Man trenger ikke mye utstyr eller tid for å få en god blanding av galskap, forståelse og ferdigheter på banen. Mitt mål er ikke å være best i verden, men den best versjon jeg kan være. Fokus ligger på perfeksjon og detaljer heller en på resultatlister.

 

Christl Faltner er fra Østerrike og er aktivt i Agility siden 2002. Hun har deltatt i flere land og mesterskap. 3x FMBB, 3x European Open, 2x Nordic Championships, AWC 2017

Det viktigste for min trening er å får mest motivasjon og gøy ut av hobbien vår. Det finnes ingen hund som er like og det finnes ingen skjema A. Jeg synes det er spennende å trener forskjellige hunder uansett rase og størrelse. Når jeg holder treninger får jeg mest glede når jeg ser at eieren har det mest gøy med vennen sin. Det er også meget motiverende for meg selv.

Vil du booke oss eller en av oss til kurs?

Vi holder Agilitykurs og privattimer. 

Hvis du er interessert tar kontakt med Ami eller Christl.